Изберете вашия автомобил

Търсене

Каталог авточасти ALFA ROMEO: Резервни части за всички модели ALFA ROMEO


Ние ви предлагаме лесен и ясен преглед на огромната ни селекция от части за ALFA ROMEO, които са съвпадат с вашия автомобил в системата ни за търсене. Просто изберете вашия ALFA ROMEO модел и ще се впечатлите от изключителното качество и цени на нашите резервни части за ALFA ROMEO.


Най-продавани категории авточасти от каталога ALFA ROMEO

Висококачествени резервни части за ALFA ROMEO евтино онлайн

В нашия каталог на авточасти ще намерите всички резервни части за ALFA ROMEO

История на Alfa Romeo

През 1906 е основана автомобилната компания ALFA ROMEO от французина Алекандер Дарак, в близост до град Милано, Италия. Завода е бил създаден само за производството на авто части за френските производителите, което довело до негодувание от страна на италианските съдружници. През 1909г. италиански бизнесмен от региона закупил по-голямата част от акциите на компанията и след 1910г. започнало производството на собствена марка коли. През юни 1910г. акционерите променили името на компанията на Società Anonima Lombarda Fabbrica Automobili, от където произлиза абревиатурата ALFA.

През същата година е пуснат на пазара първия модел, 24 HP, и едновременно с това компанията взела участие в автомобилни състезания. През 1914г., след началото на първата световна война, автомобилната индустрия отстъпила на производството на оръжия. Поради проблеми с ликвидността, ALFA фалира през 1915, но е закупена от производителя на оръжия Accomandita Ing. Nicola Romeo & Co продължил да използва Alfa Romeo като завод за оръжие. Благодарение на производството на амуниции и двигатели за самолети, компанията с 200 работници вече имала 4000. След 1919, след края на първата световна война, отново започнало производството на автомобили.

Придобиване от Fiat

След още един фалит през 1928, завода е национализиран през 1933г. и е бил продаден едва през 1980г., когато Италия се разделя с 600 публични предприятия. Вече като частно предприятие, компанията започва да взема силно участие в автомобилните състезания, но започва да произвежда и малки автомобили и всъдеходи. През този период от Alfa Romeo са произвеждани и малки автобуси за градския транспорт. Производството на микробуса Autotutto приключва през 1982.

През 1980 компанията FIAT придобива държавното предприятие Alfa Romeo и продължава производството на тази марка като част от спортните си автомобили, сред които е и Lancia. Alfa Romeo печели първите два шампионата на Formula 1, която е основана през 1950.

Между 1984 и 1986, при съвместно дружество с Nissan произвежда моделите на Alfa Romeo в Италия.

Перфектния модел за всеки

Поради присъединяването към Fiat, както и на Lancia, различните авто части за трите марки, които се използват при производството на колите са идентични и части за Fiat or Lancia могат да се използват за Alfa Romeo. Един от най-популярните модели е Alfa Romeo Giulietta, 156, 159 и Mito, който е бил голям успех за компанията. След 2009г. компанията е започнала да предлага версиите MulitAir на различните модели, които са били разработени за автомобилните спортове. Те имат първата в света променлива система на всмукателния клапан. За целта разпределителния вал е заменен от електро-хидравличен елемент. Предимствата на променливото повдигане на клапаните и продължителността на отварянето им е в това, че може да се адаптира според цилиндрите. В нашия онлайн магазин ще намерите голямо разнообразие от резервни за Alfa Romeo. Нашия каталог с авто части предлага голямо разнообразие от авто части на ниски цени.

Кошница

0 Продукт, 0,00 BGN

Плащане
ВПИШИ СЕ
Забравена парола? Нов клиент? Регистрирай се сега
INFOBOX

Безплатна доставка

на всяка доставка за над 370 BGN стойност на продуктите
  • Доставка за авточасти ALFA ROMEO с UPS
  • Доставка за ALFA ROMEO резервни части с GLS
  • Доставка за части за коли ALFA ROMEO с DHL
:

Сигурна връзка

Начини на плащане
  • Купете части за коли за ALFA ROMEO с начин на плащане mc
  • Купете резервни части за ALFA ROMEO с начин на плащане visa
  • Оригинални авточасти ALFA ROMEO купете с amex начини на плащане
  • Купете авточасти ALFA ROMEO с начин на плащане paypal
  • Банковски Превод
Понеделник - Петък 9.00 - 19.00ч

ГОРЕЩА ЛИНИЯ ЗА КЛИЕНТИ

+359 24 93 00 93

Адрес

Josef-Orlopp-Straße 55
10365 Berlin Германия
покаже на картата