Изберете вашия автомобил

Търсене

Каталог авточасти BMW: Резервни части за всички модели BMW


Ние ви предлагаме лесен и ясен преглед на огромната ни селекция от части за BMW, които са съвпадат с вашия автомобил в системата ни за търсене. Просто изберете вашия BMW модел и ще се впечатлите от изключителното качество и цени на нашите резервни части за BMW.


Най-продавани категории авточасти от каталога BMW

Висококачествени резервни части за BMW евтино онлайн

В нашия каталог на авточасти ще намерите всички резервни части за BMW

Висококачествени мотори от самото начало

Първоначално компанията Bayerische Motoren Werke Aktiengesellschaft (BMW) е основана през 1913г. от Карл Рап като Rapp Motorenwerke GmbH. Тази компания е е създадена в Мюнхен от Филип Дорхофер от Берлин и компанията Schneeweis в Хемниц. Schneeweis от Хемниц може да се смята за истинския предшественик на BMW. През 1917 името на компанията Rapp Motorenwerke GmbH е променено на BMW GmbH. Година по-късно е превърната в акционерно дружество В началото компанията е разработвала двигатели за самолети и получила поръчка от пруската военна администрация да построи 2000 броя. Всъщност двигателите били произведени с толкова високо качество на технологията, че още на 17-ти юни 1919 била достигната рекордната височина от 9760 метра. Поради условията след края на първата световна война и забраната за производство на оръжие, компанията разработила първия си мотоциклет през 1923г.

Навлизане в автомобилната индустрия

С придобиването си от Fahrzeugfabrik Eisenach A.G. през 1928 компанията навлиза в производството на автомобили. BMW създава първата серия автомобили, която тогава е била под лиценз на британската Austin Seven, на 22-ти март 1929 в Айзенах. След 1932 се произвежда и продава първия автомобил собствено производство. Компанията силно се разрастнала поради втората световна война и заетите в нея лица от 8357 през 1933г. се увеличили до 180 000 през 1938, само за пет години. Компанията произвеждала предимно оръжия, което обяснява защо почти всичките ѝ заводи са били бомбардирани. Обаче, през 1948г. Производството продължава с първия мотоциклет в Мюнхен, а след 1952г. започва производството на първия автомобил от по-горна класа. След 1959 и почти неизбежното придобиване от Daimler, BMW се установява на пазара като производител на автомобили и мотоциклети от висок клас. Автомобили среден размер са добавени към гамата от продукти и след различни придобивания и продажби, BMW запазва авто раздела на Rolls-Royce.

Модели и представяне

До сега са създадени много заводи в различни страни, които правят възможно поставянето на двигатели на BMW дори и други автомобили като по-ранния Opel Omega или Land Rover. Напоследък висококачествените двигатели са продавани на Toyota и други производители. Различните модели са предназначени за широко разнообразие от купувачи. Най-известните модели на BMW в раздела на купетата и седаните са моделите BMW 1-ва, 3-та, 5-та 7-ма серия, които имат висока репутация сред шофьорите. Освен всичко друго компанията предлага високопроходими варианти X3, X5 и X6, които трудно могат да бъдат надминати откъм качество и производителност. Z серия хваща окото, но по-скоро е за летните дни, тъй като кабриолета има само две седалки. В седалището на компанията в Мюнхен се провеждат много проучвания за алтернативни като електрическо или водородно задвижване. В нашия онлайн магазин ще намерите много евтини резервни части за BMW. Ние ви предлагаме авто части в оригинално качество от популярни производители с бърза доставка до вратата ви.

Кошница

0 Продукт, 0,00 BGN

Плащане
ВПИШИ СЕ
Забравена парола? Нов клиент? Регистрирай се сега
INFOBOX

Безплатна доставка

на всяка доставка за над 370 BGN стойност на продуктите
  • Доставка за авточасти BMW с UPS
  • Доставка за BMW резервни части с GLS
  • Доставка за части за коли BMW с DHL
:

Сигурна връзка

Начини на плащане
  • Купете части за коли за BMW с начин на плащане mc
  • Купете резервни части за BMW с начин на плащане visa
  • Оригинални авточасти BMW купете с amex начини на плащане
  • Купете авточасти BMW с начин на плащане paypal
  • Банковски Превод
Понеделник - Петък 9.00 - 19.00ч

ГОРЕЩА ЛИНИЯ ЗА КЛИЕНТИ

+359 24 93 00 93

Адрес

Josef-Orlopp-Straße 55
10365 Berlin Германия
покаже на картата