Изберете вашия автомобил

Търсене

Каталог авточасти CHEVROLET: Резервни части за всички модели CHEVROLET


Ние ви предлагаме лесен и ясен преглед на огромната ни селекция от части за CHEVROLET, които са съвпадат с вашия автомобил в системата ни за търсене. Просто изберете вашия CHEVROLET модел и ще се впечатлите от изключителното качество и цени на нашите резервни части за CHEVROLET.


Най-продавани категории авточасти от каталога CHEVROLET

Висококачествени резервни части за CHEVROLET евтино онлайн

В нашия каталог на авточасти ще намерите всички резервни части за CHEVROLET

Конкуренцията срещу Ford

Луи Шевролет е роден в Швеция през 1878г. и имигрирал в Канада през 1900г. Той отишъл в Ню Йорк, САЩ през 1901г. и работил за производителя на автомобили Fiat. През 1909г. се преместил в Buick Motor Company и научил много за строенето на автомобили. Малко по-късно, на трети ноември 1911г. той основал своята компания в Детройт заедно с партньора си Уилиам Дурант и имал за цел да се конкурира с Model T на Ford.

Ford и Chevrolet превземат САЩ

През 1915 Шевролет имал известни несъгласия с партньора си, който тогава продал акциите си на Chevrolet Motor Car Company. Година по-късно, през 1916 компанията била купена от General Motors, а Луи Шевролет се отдал на състезания. През 20-те години този производител станал един от най-силните конкуренти на Ford и дори стигнал до водеща позиция по продажби на автомобили в САЩ през 1927г. През следващите години като водачи по продажби в статистиките се редуват Ford и Chevrolet, въпреки че нито една от двете компании не е успявала да предложи технологични предимства.

Първия спортен автомобил има успех

След като САЩ влиза във Втората световна война през 1942 производството на леки автомобили е заменено с военни. Три години по-късно отново се произвеждат леки коли, обаче те са на технологичното ниво на моделите от преди войната.

Първият спортен автомобил Corvette е представен през 1953. Отнема много време докато този автомобил, който днес е сред най-продаваните на пазара в САЩ, добие популярност.

Много марки, една група

През 50-те Chevrolet започват да създават и автомобили с големи каросерии и уголемени метални перки на задницата. През 60-те компанията отново е предизвикан от основния конкурент, Ford, който е представил нови автомобили на пазара. Технически Chevrolet винаги са били по-назадничави и са пускали нови модели на пазара две или три години по-късно. Между 1979 и 1982 те започват да произвеждат автомобили с предно задвижване на колелата, което вече е било започнало в Европа през 60-те.

През това време натиска от страна на Япония се увеличава и заедно с Toyota е създаден завод за производството на Corolla и близнака на Chevrolet – Nova.

Chevrolet е основната марка на General Motors Group в САЩ. Освен нея Opel, Cadillac, Pontiac, Buick, Saturn, Vauxhaull, Saab, Daewoo и Hummer също са част от GM Group. Термина GMC се използва за товарните автомобили произвеждани от General Motors. Нашия онлайн магазин предлага широко разнообразие от резервни части за повечето модели на Chevrolet, като малкия автомобил Matiz, високопроходимия SUV Captiva или спортната кола Camaro. Освен това, ние предлагаме най-добрите резервни части за спирачни системи, спирачни накладки и спирачни течности, както и части за запалителни системи.

Кошница

0 Продукт, 0,00 BGN

Плащане
ВПИШИ СЕ
Забравена парола? Нов клиент? Регистрирай се сега
INFOBOX

Безплатна доставка

на всяка доставка за над 370 BGN стойност на продуктите
  • Доставка за авточасти CHEVROLET с UPS
  • Доставка за CHEVROLET резервни части с GLS
  • Доставка за части за коли CHEVROLET с DHL
:

Сигурна връзка

Начини на плащане
  • Купете части за коли за CHEVROLET с начин на плащане mc
  • Купете резервни части за CHEVROLET с начин на плащане visa
  • Оригинални авточасти CHEVROLET купете с amex начини на плащане
  • Купете авточасти CHEVROLET с начин на плащане paypal
  • Банковски Превод
Понеделник - Петък 9.00 - 19.00ч

ГОРЕЩА ЛИНИЯ ЗА КЛИЕНТИ

+359 24 93 00 93

Адрес

Josef-Orlopp-Straße 55
10365 Berlin Германия
покаже на картата