Изберете вашия автомобил

Търсене

Каталог авточасти DACIA: Резервни части за всички модели DACIA


Ние ви предлагаме лесен и ясен преглед на огромната ни селекция от части за DACIA, които са съвпадат с вашия автомобил в системата ни за търсене. Просто изберете вашия DACIA модел и ще се впечатлите от изключителното качество и цени на нашите резервни части за DACIA.


Най-продавани категории авточасти от каталога DACIA

Висококачествени резервни части за DACIA евтино онлайн

В нашия каталог на авточасти ще намерите всички резервни части за DACIA

Dacia Renault

DACIA e румънски производител на автомобили, който има правния статус на акционерно дружество и е частично притежаван от френската компания Renault. През 1966 UAP (Uzina de Autoturisme Pitesti) груп е основана със седалище в Питещи на основата на завод за авточасти за камиони, който съществува от 1952г. Този завод е захранвал с части завода за камиони в Брашов. DACIA започнала производство на моделите на Renault под лиценз. Моделите Dacia 1100 и 1300, които отговаряли на Renault R8 и R12 съответно, били широко разпространени в бившия Източен Блок, тъй като конструкцията и двигателите им били по-модерни от тази на повечето автомобили от това време. Тези модели са произвеждани до 2004г. предимно за домашния пазар.

Идеалният първи автомобил

DACIA е имала лиценз и за производството на по-големите серии Renault R18 и R20, които са предимно шофирани от държавни лица, политици и икономисти. Освен тези, много популярен е бил модела Pickup model и различните му варианти и дизайни на пазара. През 1978 е прекратен лиценза за производство от Renault. Въпреки това, производството на моделите, които са спрени във Франция е продължено. След политическите и икономически промени в Румъния е имало кратко сътрудничество с Peugeot, по време на което е създадена DACIA Nova (автомобил известен с името Peugeot 309). През 1999, Renault придобива мажоритарната част от междувременно приватизираното акционерно дружество и днес вече негов единствен собственик. DACIA като част от Renault груп играе ролята на производител на евтини модели от по-нисък клас за пазарите на почти цяла Европа и извън нея.

Програма за настоящите модели

В днешни дни DACIA произвежда в заводите си в Миловени и Питещи моделите Logan и Sandero, както и няколко варианта на пикапи, които са предимно за домашния пазар. Другите модели се произвеждат в заводите на Renault по целия свят. За тези пазари се предлагат вторите поколения на моделите Sandero и Logan. Sandero е малък автомобил разработен в Бразилия, който е създаден за изнасяне на различни пазари. Dacia Logan е част от долната средна класа и се предлага също като пикап. Освен тези, сред моделите, които се изнасят са високопроходимия Duster, ванът Lodgy и комбито Dokker, което има висок покрив. В нашия онлайн магазин предлагаме широк асортимент от резервни части за автомобилите на този производител. Можете да намерите и резервни части на достъпни цени за Renault, които ще се доставят бързо до вашия дом.

Кошница

0 Продукт, 0,00 BGN

Плащане
ВПИШИ СЕ
Забравена парола? Нов клиент? Регистрирай се сега
INFOBOX

Безплатна доставка

на всяка доставка за над 370 BGN стойност на продуктите
  • Доставка за авточасти DACIA с UPS
  • Доставка за DACIA резервни части с GLS
  • Доставка за части за коли DACIA с DHL
:

Сигурна връзка

Начини на плащане
  • Купете части за коли за DACIA с начин на плащане mc
  • Купете резервни части за DACIA с начин на плащане visa
  • Оригинални авточасти DACIA купете с amex начини на плащане
  • Купете авточасти DACIA с начин на плащане paypal
  • Банковски Превод
Понеделник - Петък 9.00 - 19.00ч

ГОРЕЩА ЛИНИЯ ЗА КЛИЕНТИ

+359 24 93 00 93

Адрес

Josef-Orlopp-Straße 55
10365 Berlin Германия
покаже на картата