Изберете вашия автомобил

Търсене

Каталог авточасти FORD: Резервни части за всички модели FORD


Ние ви предлагаме лесен и ясен преглед на огромната ни селекция от части за FORD, които са съвпадат с вашия автомобил в системата ни за търсене. Просто изберете вашия FORD модел и ще се впечатлите от изключителното качество и цени на нашите резервни части за FORD.


Най-продавани категории авточасти от каталога FORD

Висококачествени резервни части за FORD евтино онлайн

В нашия каталог на авточасти ще намерите всички резервни части за FORD

Историята на Ford

FORD е основната марка на FORD Motor Company, която е със седалище в Диърборн, Мичигън, САЩ. Хенри Форд, който още през 1899 е бил навлязъл в автомобилната индустрия, основава петата най-голяма компания за производство на автомобили през 1903г. Производството е започнало с Ford модел A, който е известен като “Fordmobile”. Решителното пробиване на пазара е направено от “Tin Lizzy”, който е произвеждан в новия завод в Детройт от 1908г. Чрез конвейерното производство след 1913г. Производствените разходи са съкратени и цените били значително намалени и това допринесло за разпространението на автомобилите в рамките на САЩ.

Продажби в Германия

След 1925г. FORD е представен и в Германия. Добре известния завод, който е отворен в Кьолн през 1930г. е ръководен от немско дъщерно дружество на компанията. Освен Model T, FORD е разработил широка програма от автомобили в компактната или средната класа. Днес марката се е концентрирала върху производството и разпространяването на леки автомобили, ванове и джипове в компактната и средната класа. В САЩ високопроходимите автомобили Explorer, пикапите (F-series), както и луксозните автомобили продавани като “Lincoln” играят решителна роля.

Технологично напреднали автомобили за световния пазар

Световната слава на FORD идва с легендарния Model T, който е произвеждан между 1908г. и 1927г. Повече от 15 милиона броя са продадени и той е един от най-продаваните автомобили ив света до 1972г. По-късно Ford произвежда предимно по-достъпни модели от средна класа за пазара в САЩ. До прекъсването на производството през 1940г, моделите “Cologne”, “Eifel” и “Taunus” са били широко разпространени из Германия. След Втората световна война, легендарния “Buckel-Taunus” се произвежда отново в завода в Кьолн. През 50-те години “Globe-Taunus” е най-успешния модел в Европа. През следващото десетилетие са широко разпространени много модерните модели с предно задвижване 12 M и 15 M, заедно с по-големия 17 M, който е от серия известна като “Tub”. През 70-те новия Taunus (""Knudsen-Taunus"") и семейния седан Consul както и семейното комби Granada от по-горната средна класа са сред по-атрактивните предложения. Купето 2+2 Capri и компактния автомобил Escort, който е взет от английската производствена програма също са особено успешни. След производството на седаните и комбитата от серията Sierra и Scorpio, настъпва периода на световните автомобили Fiesta, Focus и Mondeo, който продължава до днешни дни. Популярните семейни автомобили и товарни автомобили са вановете C-Max и S-Max, както и транспортните автомобили и минибуси Tourneo Connect и Transit Courier. Високопроизводителните спортни автомобили GT и купетата и кабриолетите Mustang са сред най-популярните американски продукти. Нашия онлайн магазин предлага разнообразие от резервни части за моделите на FORD.

Кошница

0 Продукт, 0,00 BGN

Плащане
ВПИШИ СЕ
Забравена парола? Нов клиент? Регистрирай се сега
INFOBOX

Безплатна доставка

на всяка доставка за над 370 BGN стойност на продуктите
  • Доставка за авточасти FORD с UPS
  • Доставка за FORD резервни части с GLS
  • Доставка за части за коли FORD с DHL
:

Сигурна връзка

Начини на плащане
  • Купете части за коли за FORD с начин на плащане mc
  • Купете резервни части за FORD с начин на плащане visa
  • Оригинални авточасти FORD купете с amex начини на плащане
  • Купете авточасти FORD с начин на плащане paypal
  • Банковски Превод
Понеделник - Петък 9.00 - 19.00ч

ГОРЕЩА ЛИНИЯ ЗА КЛИЕНТИ

+359 24 93 00 93

Адрес

Josef-Orlopp-Straße 55
10365 Berlin Германия
покаже на картата