Изберете вашия автомобил

Търсене

Каталог авточасти PEUGEOT: Резервни части за всички модели PEUGEOT


Ние ви предлагаме лесен и ясен преглед на огромната ни селекция от части за PEUGEOT, които са съвпадат с вашия автомобил в системата ни за търсене. Просто изберете вашия PEUGEOT модел и ще се впечатлите от изключителното качество и цени на нашите резервни части за PEUGEOT.


Най-продавани категории авточасти от каталога PEUGEOT

Висококачествени резервни части за PEUGEOT евтино онлайн

В нашия каталог на авточасти ще намерите всички резервни части за PEUGEOT

Предприемача Арман Пежо е основал най-стария, все още преуспяващ автомобилен завод в света, в град Сошо, Франция през 1896г. Първите автомобили са произвеждани с бензинови или парни двигатели. Само Type 2 е бил оборудван с двигател с вътрешно горене (Ото двигател) закупен от Daimler Motor Group. Още през 1900г. те вече са произвели 500 автомобила. Същинското масово започва през 1917г., но е прекъснато през 1917г. заради Първата световна война. През това време Peugeot е била принудена да произвежда компоненти за оръжия. Първият модел, 201 е представен през 1929г. До 1936г. от него са произведени 140.000 копия.

След реконструкцията на завода след Втората световна война, производството на 203 е започнало през 1948г. Този успешен модел е наследен от Peugeot 403 през 1955г., който е разработен италианската компания и е бил оборудван с дизелов двигател. Peugeot 404 следва през 1960 и има голям успех във всички европейски страни, както и във френските части на Африка.

През 1974г. те са придобили мажоритарен дял от акциите на конкурента си Citroën и сливат двете компании в новия холдинг PSA Group през 1976. Освен това, за бившите заводи Simca, Sunbeam и Talbot и всичко свързано с тях, става част от компанията. Поради някои проблеми с Talbot те разработват модела Horizon и го пускат на пазара като Peugeot 309, а марката Talbot е спряна през 1986.

Когато става дума за мото спортовете, двигателите традиционни за Peugeot имат много успехи. За Formula 1 френската компания е предоставяла двигателите си на McLaren, а също така постигат и доста добри резултати в ралитата.

През последното десетилетие пазарните дялове на Peugeot в Германия са се увеличили с повече от един процент и са достигнали 2.30% а през 2012г. В момента те предлагат 20 модела, които включват от много малкия автомобил 108 и малкия 208, до колите в компактна класа 301 и 308. Средната класа е покрита от 408 и 508, също така се предлага и купе, всъдеход, ван, минибус и камион.

От популярния модел 206 са продадени над 6.5 милиона броя и е най-продавания малък автомобил в световен мащаб.

Въпреки това, електрониката му била малко слаба, което може да доведе по-честа смяна на крушки. Много резервни части като алтернатори или елементите на спирачките за моделите на Peugeot са същите като в Citroën, защото и двете марки принадлежат PSA Group.

Кошница

0 Продукт, 0,00 BGN

Плащане
ВПИШИ СЕ
Забравена парола? Нов клиент? Регистрирай се сега
INFOBOX

Безплатна доставка

на всяка доставка за над 370 BGN стойност на продуктите
  • Доставка за авточасти PEUGEOT с UPS
  • Доставка за PEUGEOT резервни части с GLS
  • Доставка за части за коли PEUGEOT с DHL
:

Сигурна връзка

Начини на плащане
  • Купете части за коли за PEUGEOT с начин на плащане mc
  • Купете резервни части за PEUGEOT с начин на плащане visa
  • Оригинални авточасти PEUGEOT купете с amex начини на плащане
  • Купете авточасти PEUGEOT с начин на плащане paypal
  • Банковски Превод
Понеделник - Петък 9.00 - 19.00ч

ГОРЕЩА ЛИНИЯ ЗА КЛИЕНТИ

+359 24 93 00 93

Адрес

Josef-Orlopp-Straße 55
10365 Berlin Германия
покаже на картата