Изберете вашия автомобил

Търсене

Каталог авточасти ROVER: Резервни части за всички модели ROVER


Ние ви предлагаме лесен и ясен преглед на огромната ни селекция от части за ROVER, които са съвпадат с вашия автомобил в системата ни за търсене. Просто изберете вашия ROVER модел и ще се впечатлите от изключителното качество и цени на нашите резервни части за ROVER.


Най-продавани категории авточасти от каталога ROVER

Висококачествени резервни части за ROVER евтино онлайн

В нашия каталог на авточасти ще намерите всички резервни части за ROVER

ROVER е традиционна британска марка в света на автомобилите, която тръгва от производството на велосипеди в компанията J. K. Starley & Sutton в английския град Ковентри. След произвеждането на първия мотоциклет през 1902г., следва първия автомобил, Model Eight. В резултат от това, компанията започнала да работи под името ROVER Company Ltd. Поради успеха им със сериите 16/20 HP, 10/12 HP, както и 12 HP и 20 HP, марката ROVER започнала да се използва за всички превозни средства на компанията. 2-цилиндровия 8 HP е първият популярен успех. По-късно марката е известна най-вече със солидните си 4 и 6-цилиндрови автомобили за изтънчения шофьор.

Land Rover представлява производството на оф-роуд автомобили, което започва през 1947г. и е много важен елемент от пазарния имидж на компанията до отделянето му от компанията. През 1967г. марката става част от Leyland Group следователно и от British Leyland Corporation, която произвеждала много различни марки като Austin, Morris, Triumph и Jaguar. Дружеството Austin Rover е сформирано през 1982г., а след това става част от Rover Group. Марката принадлежи на BMW Group между 1994 и 2000. Днес тя е собственост на индийската Indian Tata Group, която не използва активно марката.

Изискани автомобили за изтънчения вкус

През периода след войната, Rover са представили нов седан, P 4 през 1949, който се е смятал за изискан автомобил от средна класа според тогавашните стандарти. Освен този модел, те са произвеждали и P 5 след 1985г., който е бил предлаган като седан и купе с четири врати с обем на двигателя 3.0 или 3.5 литра. Поради високото качество на оборудването си, високата класа на обработката и невероятната просторност, P 5 привлича клиентите до такава степен, че стария автомобил се търси дори и днес. Този „Rolls-Royce на средната класа” е произвеждан до 1973г., когато е наследен от P 6, който е произвеждан между 1963 и 1977. P 6 е компактен седан с 3.5 л. V8 двигател. С излизането на пазара на хечбек седана SD 1 (по-късно известен като Vitesse) през 1976, Rover вече е близо до края си като част от British Leyland Group и трудно задържа позициите си на пазара. През 80-те те имат нови разработки в сътрудничество с Honda (моделите 400, 600 и 800) и съвместно с BMW (модела 75). Можете да намерите широка гама от резервни части за много модели на Rover в нашия онлайн магазин.

Кошница

0 Продукт, 0,00 BGN

Плащане
ВПИШИ СЕ
Забравена парола? Нов клиент? Регистрирай се сега
INFOBOX

Безплатна доставка

на всяка доставка за над 370 BGN стойност на продуктите
  • Доставка за авточасти ROVER с UPS
  • Доставка за ROVER резервни части с GLS
  • Доставка за части за коли ROVER с DHL
:

Сигурна връзка

Начини на плащане
  • Купете части за коли за ROVER с начин на плащане mc
  • Купете резервни части за ROVER с начин на плащане visa
  • Оригинални авточасти ROVER купете с amex начини на плащане
  • Купете авточасти ROVER с начин на плащане paypal
  • Банковски Превод
Понеделник - Петък 9.00 - 19.00ч

ГОРЕЩА ЛИНИЯ ЗА КЛИЕНТИ

+359 24 93 00 93

Адрес

Josef-Orlopp-Straße 55
10365 Berlin Германия
покаже на картата