Изберете вашия автомобил

Търсене

Каталог авточасти SEAT: Резервни части за всички модели SEAT


Ние ви предлагаме лесен и ясен преглед на огромната ни селекция от части за SEAT, които са съвпадат с вашия автомобил в системата ни за търсене. Просто изберете вашия SEAT модел и ще се впечатлите от изключителното качество и цени на нашите резервни части за SEAT.


Най-продавани категории авточасти от каталога SEAT

Висококачествени резервни части за SEAT евтино онлайн

В нашия каталог на авточасти ще намерите всички резервни части за SEAT

SEAT е съкращение от името на испанския производител на автомобили Sociedad Espanola de Automoviles de Turismo, който е основан през 1950г. Компанията е основана близо до Барселона, в Маторел, като акционерно дружество според испанските закони. Първоначално SEAT е била компания свързана с националното индустриално дружество ISI (Instituto Nacional de Industria), което притежавало 51% дял от акциите, а няколко испански банки притежавали общо 42% и италианската компания Fiat S.p.A държала 7%. Идеята за основаването на компанията е на правителството, което искало да създаде „национална“ марка автомобили, защото всички производители на леки автомобили тогава били или незначителни, или под ръководството на чужди компании. Производството на техни собствени автомобили започнало с лиценз за производство на италиански модели Fiat през 1953г. Тези отношения с Fiat са поддържани до 80-те. С прекъсването лицензните споразумения, разработката на собствените им автомобили е започната с модела Ibiza. Същевременно интензивно сътрудничество с VW започва и това довежда до придобиването на мажоритарния дял от акциите от Volkswagen AG през 1986. Днес SEAT изцяло принадлежи на VW AG и заема позицията на начална марка със семейно-ориентирани автомобили, добре оборудвани превозни средства, заедно със Skoda.

Автомобили със средиземноморска искра

Първите автомобили SEAT са частично преработени основи от Fiat, които са сглобявани в Маторел. След средата на 50-те производството все повече започва да се провежда на място. Сред по-популярните модели е бил 600 (“Seiscientos”), който първоначално е предлаган само малък автомобил с две врати и заден двигател през 1957 и днес вече се е превърнал в легенда. На негова основа са създадени версия с четири врати за таксита и подобрената откъм производителност версия 600 Abarth. Производството е спряно през 1973г. Седана от средна класа с четири врати 1500 е бил популярен, но повечето испанци сравнително трудно можели да си го позволят. Въпреки това, той е широко разпространен като такси и като бизнес автомобил. По-късно харесваните малки коли като модела 127 (Fura) и Ritmo (Ronda) са разработени. Собствените разработки започват с практичните мини коли Ibiza и Marbella.

В момента Seat предлага the Ibiza и Mii, който е създаден на основата на VW Up!. Leon се предлага като седан и комби и е създаден на основата на VW Polo, докато малко по-големия Toledo четвърто поколение е създаден на основата на Skoda Rapid. Освен тези, Seat предлагат минивана Altea и просторния семеен ван Alhambra. Можете да намерите пасващи резервни части за всички настоящи и много спрени от производство автомобили произведени от Seat в нашия онлайн магазин.

Кошница

0 Продукт, 0,00 BGN

Плащане
ВПИШИ СЕ
Забравена парола? Нов клиент? Регистрирай се сега
INFOBOX

Безплатна доставка

на всяка доставка за над 370 BGN стойност на продуктите
  • Доставка за авточасти SEAT с UPS
  • Доставка за SEAT резервни части с GLS
  • Доставка за части за коли SEAT с DHL
:

Сигурна връзка

Начини на плащане
  • Купете части за коли за SEAT с начин на плащане mc
  • Купете резервни части за SEAT с начин на плащане visa
  • Оригинални авточасти SEAT купете с amex начини на плащане
  • Купете авточасти SEAT с начин на плащане paypal
  • Банковски Превод
Понеделник - Петък 9.00 - 19.00ч

ГОРЕЩА ЛИНИЯ ЗА КЛИЕНТИ

+359 24 93 00 93

Адрес

Josef-Orlopp-Straße 55
10365 Berlin Германия
покаже на картата