Изберете вашия автомобил

Търсене

Каталог авточасти SKODA: Резервни части за всички модели SKODA


Ние ви предлагаме лесен и ясен преглед на огромната ни селекция от части за SKODA, които са съвпадат с вашия автомобил в системата ни за търсене. Просто изберете вашия SKODA модел и ще се впечатлите от изключителното качество и цени на нашите резервни части за SKODA.


Най-продавани категории авточасти от каталога SKODA

Висококачествени резервни части за SKODA евтино онлайн

В нашия каталог на авточасти ще намерите всички резервни части за SKODA

Още през 1895г. г-н Лаурин и г-н Клемент основават в бившата Автро-Унгария автомобилната компания, която днес се намира в Чeхия и е сред най-старите производители на автомобили в световен мащаб. Първоначално те са произвеждали велосипеди с помощни двигатели, а по-късно, през 1899г. към тях добавили мотоциклети, а през 1905г. Автомобили. След известни проблеми по време на първата световна война, компанията е закупена от инженерното дружество Skoda през 1925г. През 1945 с влизането в СССР и идването на комунизма, компанията е била национализирана. В началото и средата 50-те Skoda е произвеждала компакти модели и модели от средна класа, както и аеродинамичния кабриолет Felicia. През 1955г. те не са били способни да се съревновават с други производители от Източния блок и започнали да произвеждат леки автомобили с заден двигател, които били вдъхновени от VW Käfer. През 60-те са се ограничили до производството на автомобили от средна класа за изтока и са успели да достигнат 10 процентен пазарен дял в бившата ГДР. Една през 1987г. Skoda започва отново да произвежда автомобили с предни двигатели – това е Favorit, който е произвеждан за запада.

След падането на Берлинската стена чехословашкото правителство започнало да приватизира фабриките и ги продало на Volkswagen Group през 1991, което довело до невероятно възстановяване на марката. Междувременно за автомобилите на Skoda са монтирани на платформи на VW и са предлагани 7 различни модела.

Като за начало на гамата си от модели, Skoda предлага много малкия градски автомобил Citigo. Популярния малък автомобил Fabia, както и автомобила от средна класа Octavia са създадени на основата на шасита на VW (платформата на Golf) и са почти изцяло произведени с компоненти на VW. Rapid е друг модел от средна класа, а Superb вече попада сред седаните от по-горна класа. Освен тях, те предлагат и семейния-ориентирания Minivan, Roomster, който попада в същия пазарен дял като Nissan Note, Citroën C3 и Ford B-Max. Skoda предлага малък оф-роуд автомобил със задвижване на четирите колела, който се конкурира с Jeep Renegade, Dacia Duster и Suzuki SX4 S-Cross.

Поради технологията от VW, автомобилите имат същите проблеми като моделите Golf, в това число бързо изгарящи крушки на фаровете, както и понякога падащи компоненти от панелите в интериора.

Ние предлагаме всички нужни износващи се и резервни части за вашия автомобил. Тук ще намерите пасващи резервни части просто като използвате KBA номерата им в сайта ни.

Кошница

0 Продукт, 0,00 BGN

Плащане
ВПИШИ СЕ
Забравена парола? Нов клиент? Регистрирай се сега
INFOBOX

Безплатна доставка

на всяка доставка за над 370 BGN стойност на продуктите
  • Доставка за авточасти SKODA с UPS
  • Доставка за SKODA резервни части с GLS
  • Доставка за части за коли SKODA с DHL
:

Сигурна връзка

Начини на плащане
  • Купете части за коли за SKODA с начин на плащане mc
  • Купете резервни части за SKODA с начин на плащане visa
  • Оригинални авточасти SKODA купете с amex начини на плащане
  • Купете авточасти SKODA с начин на плащане paypal
  • Банковски Превод
Понеделник - Петък 9.00 - 19.00ч

ГОРЕЩА ЛИНИЯ ЗА КЛИЕНТИ

+359 24 93 00 93

Адрес

Josef-Orlopp-Straße 55
10365 Berlin Германия
покаже на картата