Изберете вашия автомобил

Търсене

Каталог авточасти SUBARU: Резервни части за всички модели SUBARU


Ние ви предлагаме лесен и ясен преглед на огромната ни селекция от части за SUBARU, които са съвпадат с вашия автомобил в системата ни за търсене. Просто изберете вашия SUBARU модел и ще се впечатлите от изключителното качество и цени на нашите резервни части за SUBARU.


Най-продавани категории авточасти от каталога SUBARU

Висококачествени резервни части за SUBARU евтино онлайн

В нашия каталог на авточасти ще намерите всички резервни части за SUBARU

Историята на Subaru

Автомобилния отдел на японската компания Fuji Heavy Industries произвежда автомобили с марката SUBARU за международния пазар. Производството на автомобили е започнало след обединението на шест различни компании от бившото дружество Fuji Sanyo. След втората световна война съюзническите окупационни сили наредили дружеството Fuji Sanyo са бъде раздробено. Шестте части от дружеството са означени символични в логото на марката, те представляват шестте най-ярки звезди от Плеадите.

Първият автомобил и традицията четири по четири

Първият SUBARU е малкия автомобил 360, който е представен 1958г. и се ползва от данъчни облекчения. Традицията за произвеждане на автомобили със задвижване на всички колела, която продължава и до днес е започнала през 1972г. със SUBARU Leone, който е предлаган като обикновено комби със задвижване на двете колела. Тъй като японската електрическа компания се е нуждаела от автомобили със задвижване на всички колела, SUBARU създали вариант на комбито Leone, при който всички колела се задвижват. По-късно перманентното задвижване на всички колела и боксерния двигател стават основни елементи за продажбите в бъдеще. До последната версия на Justy, само автомобили със задвижване на всички колела са предлагани на повече износни пазари, включително Германия. Успешния износ за САЩ започва през 1973г. и продължава до сега. След 1979 автомобилите със задвижване на всички колела от Subaru са много търсени в Швейцария. Автомобилите на Subaru се изнасят официално за Германия от 1980 и са особено популярни в планинските райони на страната.

Издръжливи четири по четири автомобили с високи стандарти на качество

Автомобилите на Subaru се смятат за особено качествени коли в САЩ, като се произвеждат също и в Канада, Австралия и Нова Зеландия. Тази репутация е установена още с Leone, който е предлаган като седан, комби и купе в продължение на много време. Освен това, неговия наследник, L 1800 е смятан за неунищожим. Настоящата технология на задвижване на всички колела (“симетрично задвижване на всички колела”) съществува от 1987г. Заедно с изключително плавните боксерни двигатели, тази технология бележи оригиналния характер на тази марка. Най-популярните модели са малкия автомобил Justy, спортния седан Impreza, който е известен със своите рали успехи и просторните седани и комбита от средна класа от серията Legacy. Предлаганата днес високопроходима версия Outback е създадена на тяхна основа. Особено популярен сред горските, ловците и земеделците е джипа Forester. Купето SVX и големия джип Tribeca не са популярни тук. В нашия онлайн магазин можете да намерите широка гама от резервни части за автомобилите от тази марка.

Кошница

0 Продукт, 0,00 BGN

Плащане
ВПИШИ СЕ
Забравена парола? Нов клиент? Регистрирай се сега
INFOBOX

Безплатна доставка

на всяка доставка за над 370 BGN стойност на продуктите
  • Доставка за авточасти SUBARU с UPS
  • Доставка за SUBARU резервни части с GLS
  • Доставка за части за коли SUBARU с DHL
:

Сигурна връзка

Начини на плащане
  • Купете части за коли за SUBARU с начин на плащане mc
  • Купете резервни части за SUBARU с начин на плащане visa
  • Оригинални авточасти SUBARU купете с amex начини на плащане
  • Купете авточасти SUBARU с начин на плащане paypal
  • Банковски Превод
Понеделник - Петък 9.00 - 19.00ч

ГОРЕЩА ЛИНИЯ ЗА КЛИЕНТИ

+359 24 93 00 93

Адрес

Josef-Orlopp-Straße 55
10365 Berlin Германия
покаже на картата