Изберете вашия автомобил

Търсене

Каталог авточасти TOYOTA: Резервни части за всички модели TOYOTA


Ние ви предлагаме лесен и ясен преглед на огромната ни селекция от части за TOYOTA, които са съвпадат с вашия автомобил в системата ни за търсене. Просто изберете вашия TOYOTA модел и ще се впечатлите от изключителното качество и цени на нашите резервни части за TOYOTA.


Най-продавани категории авточасти от каталога TOYOTA

Висококачествени резервни части за TOYOTA евтино онлайн

В нашия каталог на авточасти ще намерите всички резервни части за TOYOTA

Произходът на Toyota

Историята на днешната Toyota Motor Corporation започва през 19-ти век, когато Сакичи Тойода започва производството на автоматични станове. Той продал своите патенти за автоматични тъкачни машини на британска компания през 1929г. и започнал да строи автомобили.

Начало на производството

През 1937г. наскоро основаната Toyota Motor Corporation, чието име вече се отнасяло към мястото на производство, японския град Тойора, вместо името на основателя, започнала своето производство. В началото те произвеждали само един лек автомобил, A1, и един модел камион, GG.

По време на Втората световна война те изключително са произвеждали камиони за военните. За разлика от много от европейските производители на автомобили, те не са бомбардирани от съюзническите сили, защото Япония капитулира след американските атомни бомбардировки.

Продължавана на производството след края на войната

Производството на автомобили е продължено през 1947г. и е успешно благодарение на многото иновации. Освен това, работниците са ангажирани в производството повече от обичайното, което позволява на фабриката да се разшири в световен за кратък период от време.

Продаването на Toyota marketing в Германия започва през 1970г. От 80-те години насам в някои сектори е била копирана от европейските производители. Производството на луксозната марка LEXUS е започнало през 1989г. и сега е отделна тяхна марка. LEXUS се смята за конкурент на Mercedes, BMW и Audi.

Място на производство и известни модели автомобили

В момента (2015) Toyota е най-големия производител на автомобили в световен мащаб и притежава заводи по целия свят. В рамките на Европа те произвеждат автомобили и двигатели във Великобритания, Франция и Полша. Имат завод и в Европейската част на Турция.

В момента Toyota предлага 13 модела в Германия. Мини автомобила Aygo е разработен в сътрудничество с френската PSA Group и е продаван също като Citroën C1 и Peugeot 107 съответно. Мини автомобил iQ би трябвало да бъде конкурент на Smart. Toyota Yaris, която е единствения малък модел автомобил, е заменила Toyota Starlet през 1999. Corolla, която се произвежда от 1967 е установена в компактната класа и все още е най-популярния модел, който се предлага днес. Toyota предлага модели в средната, по-горната средна класа, както и горната класа, а също и джипове и ванове.

В статистиките за повреди, автомобили имат много добри резултати, въпреки че на компанията ѝ се е прати върне в сервизи няколко модела през последните години, поради грешки в конструкция и това навреди на имиджа. Като цяло автомобилите на най-големия производител са висококачествени продукти, които се предлагат и като хибридни коли.

В нашия онлайн магазин ще намерите широка гама от различни резервни части. Надяваме се огромния ни каталог от авто части и изключително достъпните ни цени да ви спечелят.

Кошница

0 Продукт, 0,00 BGN

Плащане
ВПИШИ СЕ
Забравена парола? Нов клиент? Регистрирай се сега
INFOBOX

Безплатна доставка

на всяка доставка за над 370 BGN стойност на продуктите
  • Доставка за авточасти TOYOTA с UPS
  • Доставка за TOYOTA резервни части с GLS
  • Доставка за части за коли TOYOTA с DHL
:

Сигурна връзка

Начини на плащане
  • Купете части за коли за TOYOTA с начин на плащане mc
  • Купете резервни части за TOYOTA с начин на плащане visa
  • Оригинални авточасти TOYOTA купете с amex начини на плащане
  • Купете авточасти TOYOTA с начин на плащане paypal
  • Банковски Превод
Понеделник - Петък 9.00 - 19.00ч

ГОРЕЩА ЛИНИЯ ЗА КЛИЕНТИ

+359 24 93 00 93

Адрес

Josef-Orlopp-Straße 55
10365 Berlin Германия
покаже на картата