Изберете вашия автомобил

Търсене

BERU Каталог за резервни части

Beru резервни части в голямо разнообразие

Компанията Beru е основана през 1912г. в германския град Людвигсбург от Юлиус Фридрих Бер и Алберт Рупрехт с цел производство на фитинги и радиатори, но разширили гамата си от продукти много бързо и включили в нея запалителни свещи и други компоненти на запалването, както и различни клапани. Компанията Beru е произвела първите подгревателни свещи за дизелови двигатели през 1929 и за тях са издадени редица патенти. След Вторатата световна война, компанията Beru добиват нови клиенти сравнително бързо и снабдяват Daimler, Benz, Opel и NSU (предшественика на Audi) като производител на оригинално оборудване. Те утвърждават позициите си отново със системите за студен старт, особено тези за дизелови двигатели, както и охладителните си системи в много други производители на автомобили като VW и Opel, както и Ford и General Motors в САЩ и на международния пазар.

Голям успех в Америка

В допълнение към технологията си на запалване и дизеловите системи за студен старт, компанията Beru предоставя и електрически и термални отоплителни системи за двигатели и за интериора на автомобила. Сензорната технология е още един начин за определяне на температурата притока въздух към охлаждащото средство или моторното масло, или горивото. Информацията се предава на съответните контролни модули под формата на електрически сигнали. Друг техен клон се занимава с производството на механизми за регулиране на емисиите изгорели газове чрез рециркулация на изгорелите газове или чрез управление на дроселните клапани. Компанията Beru произвежда този тип компоненти за пазара на САЩ в завод в Мексико.

Запалителни свещи Beru и други авточасти

Американските купувачи са General Motors, както и Volkswagen (VW) и много други производители на автомобили, които предлагат автомобилите си на американския пазар. Вторичните системи за рециркулация на въздуха и изгорелите газове на Beru се използват от производители на коли от цял свят и се намират във Volvo, Alfa Romeo, Peugeot, Kia, BMW, както и Renault. В нашия онлайн магазин ще намерите не само висококачествени запалителни свещи от Beru, но и всички други резервни части от този производител, който произвежда не само оригинално оборудване, но и резервни части (след продажба).

Всички категории BERU и резервни части за автомобила ви с един клик

Кошница

0 Продукт, 0,00 BGN

Плащане
ВПИШИ СЕ
Забравена парола? Нов клиент? Регистрирай се сега
INFOBOX

Безплатна доставка

на всяка доставка за над 370 BGN стойност на продуктите
  • Доставка за авточасти BERU с UPS
  • Доставка за резервни части BERU с GLS
  • Доставка за части за коли BERU с DHL
:

Сигурна връзка

Начини на плащане
  • части за коли BERU купете с mc начини на плащане
  • автомобилни резервни части BERU купете с visa начини на плащане
  • Оригинални авточасти BERU купете с amex начини на плащане
  • Резервни авточасти BERU купете с paypal начини на плащане
  • Автомобилни резервни части купете с Банковски Превод начини на плащане
Понеделник - Петък 9.00 - 19.00ч

ГОРЕЩА ЛИНИЯ ЗА КЛИЕНТИ

+359 24 93 00 93

Адрес

Josef-Orlopp-Straße 55
10365 Berlin Германия
покаже на картата