Изберете вашия автомобил

Търсене

BOSCH Каталог за резервни части

Раждането на един гигант

Компанията Bosch Company служи като иновативен снабдител на автомобилната индустрия от повече от век. Нейното седалище е в Германия и има бизнес връзки с почти всеки един производител на автомобили в света. Компанията е изстреляна до върна на индустрията благодарение на иновативните си разработките си и днес едва ли някой производител на автомобили може да предложи продуктите си без компоненти и разработки на Bosch.

Bosch резервни части

Огромното разнообразие от продукти включва всичко от сервизни или износващи се части като чистачки, акумулатори, ремъци, филтри, запалителни свещи, светлини от всякакъв и всяка една възможна част на спирачките, като спирачни накладки и спирачни челюсти. Това включва електроника и аксесоари като електрически и електронни релета с почти всякакво приложение, електрически аксесоари, датчици, цялостни светлинни системи, допълнително всеки вид електрически мотори (за чистачки, мотори за ел. стъкла, вентилационни двигатели), парктроник системи до цели системи за управление на бензинови и дизелови двигатели.

Асистент в разработките на много производители на автомобили

Bosch предоставят пълни запалителни системи за бензинови двигатели, както и цели инжекционни системи за гориво. В това число са легендарните инжекционни системи за гориво K, KE, L и LH Jetronic от Bosch, които се използват от VW и Audi. Компанията разработви и нови инжекционни системи заедно с производителите на автомобили, което означава че целите системи TDI и инжекционната система Common rail на Mercedes Benz е било възможно да се осъществят само чрез сътрудничеството със съответния производител. Всички алтернатори (динамота), които се използват от германските производители на автомобили (BMW, Audi, Mercedes Benz, Porsche, VW (Volkswagen), Opel, SEAT, Skoda), както и стартерите са продукти на този производител. Компанията работи в над 140 страни. Bosch не само произвеждат оригинално оборудване, но и са един от най-големите дистрибутори на части за автомобили след покупка (производители на резервни части). Резервните части, които предлагаме в нашия онлайн магазин се отличават с високото си качество, както и лесния си монтаж и горещо ги препоръчваме.

Всички категории BOSCH и резервни части за автомобила ви с един клик

Кошница

0 Продукт, 0,00 BGN

Плащане
ВПИШИ СЕ
Забравена парола? Нов клиент? Регистрирай се сега
INFOBOX

Безплатна доставка

на всяка доставка за над 370 BGN стойност на продуктите
  • Доставка за авточасти BOSCH с UPS
  • Доставка за резервни части BOSCH с GLS
  • Доставка за части за коли BOSCH с DHL
:

Сигурна връзка

Начини на плащане
  • части за коли BOSCH купете с mc начини на плащане
  • автомобилни резервни части BOSCH купете с visa начини на плащане
  • Оригинални авточасти BOSCH купете с amex начини на плащане
  • Резервни авточасти BOSCH купете с paypal начини на плащане
  • Автомобилни резервни части купете с Банковски Превод начини на плащане
Понеделник - Петък 9.00 - 19.00ч

ГОРЕЩА ЛИНИЯ ЗА КЛИЕНТИ

02 4 925 825

Адрес

Josef-Orlopp-Straße 55
10365 Berlin Германия
покаже на картата