Изберете вашия автомобил

Търсене

FEBI BILSTEIN Каталог за резервни части

Kaчество от Febi Bilstein

Febi Bilstein е основана през 1844 в Енепетал / Айфел като семейна компания и вече има 170 години натрупан опит. Febi Bilstein произвежда висококачествени елементи за окачването и друг авточасти за производителите на автомобили, които се предоставят както като оригинално оборудване, така и като резервни части (след продажба). Предлаганите в над 130 страни повече от 30 000 различни резервни авточасти и износващи се елементи се произвеждат от над 1600 служители работещи за Febi Bilstein в 69 страни в техните собствени клонове или за партньорски компании.

Огромна гама от резервни части

Гамата им от авточасти включва компоненти на управлението като обтегачи, кормилни накрайници, сферични шарнири и независими лостови окачвания, като и продукти за монтаж на колелата (болтове за закрепване на колелата) и компоненти на задвижването, особено части на трансмисията като зъбни колела и задвижващи валове. Ще намерите части за двигатели и лубриканти за двигатели, управление на двигателя, окачване на двигателя, за охлаждането, както и за горивната система, приготвяне на горивото и уплътнения за двигатели. Освен това, те предлагат много електрически компоненти за автомобилите и електроника, както и части за спирачки и окачването. Компанията създава своето име с изключително високото качество на амортисьорите Bilstein. Компанията е активна не само на пазара на резервни части.

Опита на Febi Bilstein

Висококачествените амортисьори quality Febi Bilstein са използвани първо и най-вече от производителите на спортни коли като Porsche, Ferrari и Lotus, както и много други производители, които предлагат спортни коли. Амортисьорите и компонентите за задвижването от този производител са първи избор при ралита, в които производители като Fiat, Opel, Subaru и Mitsubishi се състезават.

Всички компоненти на този производител са с немско качество и се предлагат в нашия магазин и някои от тях могат да бъдат поставени дори на стари автомобили. Производството на разпределителни валове или специалния им дизайн, прави тези продукти на Febi Bilstein перфектни за тунинг на двигатели, тъй като тези модули за управление на двигателя вървят с чипове за тунинг. Така, например, мощността на един VW Golf с 90 конски сили може да бъде повишена до 110 конски сили чрез контролен модел с чип от Febi Bilstein. Много компании за тунинговане на автомобили използват компоненти от този производител.

Всички категории FEBI BILSTEIN и резервни части за автомобила ви с един клик

Кошница

0 Продукт, 0,00 BGN

Плащане
ВПИШИ СЕ
Забравена парола? Нов клиент? Регистрирай се сега
INFOBOX

Безплатна доставка

на всяка доставка за над 370 BGN стойност на продуктите
  • Доставка за авточасти FEBI BILSTEIN с UPS
  • Доставка за резервни части FEBI BILSTEIN с GLS
  • Доставка за части за коли FEBI BILSTEIN с DHL
:

Сигурна връзка

Начини на плащане
  • части за коли FEBI BILSTEIN купете с mc начини на плащане
  • автомобилни резервни части FEBI BILSTEIN купете с visa начини на плащане
  • Оригинални авточасти FEBI BILSTEIN купете с amex начини на плащане
  • Резервни авточасти FEBI BILSTEIN купете с paypal начини на плащане
  • Автомобилни резервни части купете с Банковски Превод начини на плащане
Понеделник - Петък 9.00 - 19.00ч

ГОРЕЩА ЛИНИЯ ЗА КЛИЕНТИ

+359 24 93 00 93

Адрес

Josef-Orlopp-Straße 55
10365 Berlin Германия
покаже на картата