Изберете вашия автомобил

Търсене

HELLA Каталог за резервни части

История

Първоначално компанията е основана във Вестфалия в Германия през 1899 и започва производство на свещи от газови лампи или фенери и клаксони за карети. С появата на първите автомобили компанията започнала да се установява като снабдител и да предоставя ацетиленови фарове. През 1908г. компанията сменя името си на Hella, което идва от името на жената на основателя – Хелен. След Втората световна война компанията Hella разширила гамата си от продукти отново и отново, най-вече в областта на автомобилната електроника и електрозахранването.

Специалисти в електрониката и климатизирането

Освен осветителните системи като задните светлини, фаровете и мигачите, компанията Hella произвежда релета и котролни модули, които се намират в много модерни автомобили като VW Golf или BMW 316. След 90-те години, особено с навлизането на климатиците, компанията силно е разширила областта си на работа и започва да произвежда също предпазни клапани и климатични компресори като използваните в Audi A6, VW Pheaton или Passat. Дружеството произвеждащо авточасти взима участие в съвместни предприятия с други производители през 2000г., което става причина Hella да се превърне в снабдител в областта на топлинните помпи и компонентите за климатици.

Разработки с други производители

Някои от съвместните предприятия работят под различни имена и предоставят компоненти като оригинално оборудване на авто производители почти по целия свят. Всички компоненти от Hella, както и резервните части се предлагат в нашия онлайн магазин.

Тази компания ръководи голям голям център за проучвания и разработка в Германия, който разработва високотехнологични компоненти според изискванията на клиентите по договор. Компанията Hella играе централна роля в разработката на автомобилите, благодарение на стабилното увеличаване на използването на електронни компоненти на паркинг асистенти (Парктроник от Mercedes Benz).

Всички категории HELLA и резервни части за автомобила ви с един клик

Кошница

0 Продукт, 0,00 BGN

Плащане
ВПИШИ СЕ
Забравена парола? Нов клиент? Регистрирай се сега
INFOBOX

Безплатна доставка

на всяка доставка за над 370 BGN стойност на продуктите
  • Доставка за авточасти HELLA с UPS
  • Доставка за резервни части HELLA с GLS
  • Доставка за части за коли HELLA с DHL
:

Сигурна връзка

Начини на плащане
  • части за коли HELLA купете с mc начини на плащане
  • автомобилни резервни части HELLA купете с visa начини на плащане
  • Оригинални авточасти HELLA купете с amex начини на плащане
  • Резервни авточасти HELLA купете с paypal начини на плащане
  • Автомобилни резервни части купете с Банковски Превод начини на плащане
Понеделник - Петък 9.00 - 19.00ч

ГОРЕЩА ЛИНИЯ ЗА КЛИЕНТИ

+359 24 93 00 93

Адрес

Josef-Orlopp-Straße 55
10365 Berlin Германия
покаже на картата