Изберете вашия автомобил

Търсене

HERTH+BUSS JAKOPARTS Каталог за резервни части

Опита на Herth+Buss Jakoparts

Компанията, която е основана през 1925г. в Ланген, Хесен, Германия от Филип Херб и Якоб Бусз е произвеждала контактни колела и изолиращи елементи за възникващата тогава автомобилна индустрия. Herth+Buss Jakoparts са се превърнали в глобален играч в автомобилостроенето. Немската компания отрано е осъзнала потенциала на нововъзникналата азиатска автомобилна индустрия и е станала един от основните ѝ дистрибутори.

Топ качество

Освен всички видове уплътнения като гарнитури за цилиндрови глави и уплътнения за клапани, те произвеждат и и всички видове ремъци: от ангренажни ремъци и трапецовидни ремъци до цели ремъчни системи заедно с включените към тях обтяжни и водещи ролки. Компанията предлага и филтри и филтриращи системи, както и ламбда сензори за контрол на емисиите, а също и части за охлаждането като термо помпи и термостати. Освен горивните помпи и съединителите, вкл. главни и работни цилиндри, Herth+Buss Jakoparts произвеждат всички видове задвижващи валове, всички части за запалителната система, стартери, алтернатори и елементи на окачването с най-високо качество. Тези части от Herth+Buss Jakoparts се предоставят на автомобилната индустрия като оригинално оборудване.

Успех чрез надеждност

Едно от най-големите предимства на този глобален производител на авточасти е че има широки познания в областта си е в състояние винаги да координира повечето от авточастите си според нуждите на нов модел. Частите от Herth+Buss Jakoparts, които се предлагат в нашия онлайн магазин се намират не само в колите на азиатски производители като Toyota, Lexus, Mazda, Mitsubishi, Kia и Honda, но и в тези на почти всеки германски производител, включително BMW, Mercedes Benz, Opel и VW. В нашия онлайн магазин ще намерите търсените от вас части Herth+Buss Jakoparts за вашата кола.

Всички категории HERTH+BUSS JAKOPARTS и резервни части за автомобила ви с един клик

Кошница

0 Продукт, 0,00 BGN

Плащане
ВПИШИ СЕ
Забравена парола? Нов клиент? Регистрирай се сега
INFOBOX

Безплатна доставка

на всяка доставка за над 370 BGN стойност на продуктите
  • Доставка за авточасти HERTH+BUSS JAKOPARTS с UPS
  • Доставка за резервни части HERTH+BUSS JAKOPARTS с GLS
  • Доставка за части за коли HERTH+BUSS JAKOPARTS с DHL
:

Сигурна връзка

Начини на плащане
  • части за коли HERTH+BUSS JAKOPARTS купете с mc начини на плащане
  • автомобилни резервни части HERTH+BUSS JAKOPARTS купете с visa начини на плащане
  • Оригинални авточасти HERTH+BUSS JAKOPARTS купете с amex начини на плащане
  • Резервни авточасти HERTH+BUSS JAKOPARTS купете с paypal начини на плащане
  • Автомобилни резервни части купете с Банковски Превод начини на плащане
Понеделник - Петък 9.00 - 19.00ч

ГОРЕЩА ЛИНИЯ ЗА КЛИЕНТИ

+359 24 93 00 93

Адрес

Josef-Orlopp-Straße 55
10365 Berlin Германия
покаже на картата