Изберете вашия автомобил

Търсене

MANN-FILTER Каталог за резервни части

Основаването на компанията

През 1941, по време Втората световна война, Ерих Хумел и Адолф придобиват компания, която е била текстилна фабрика, за да създадат клон за филтри на производителя на авточасти Mahle. Семейния бизнес, който все още притежава компанията днес, първоначално е произвеждал филцови или текстилни елементи за филтри в Людвигсбург във Вуртемберг (Германия), където все още се намира седалището на компанията.

Първоначално са произвеждали въздушни филтри за двигатели Maybach, които са използвани от германския Вермахт през Втората световна война в танковете Panther и Tiger. След войнат компанията Mann Filter е снабдявала автомобилната индустрия с въздушни филтри и маслени филтри от средата на 50-те. Техните продукти са използвани като оригинално оборудване.

Производство и дистрибуция

Mann Filter произвежда маслени и интериорни филтри, както и дизелови и бензинови филтри за автомобилната индустрия в над 60 страни по целия свят. Компанията произвежда оригинално оборудване за Hyundai в Южна Корея или за VW във Волфсбург и в много източноевропейски страни като Словакия за Audi. Те, също така, са много активни в продажбите на резервни части и във връзките си с авто сервизите и дистрибуторите на авточасти.

Качество на най-високото ниво

Висококачествените продукти на Mann Filter, които се отличават от други подобни филтри по надеждността си се предлагат за почти всеки вид автомобил в нашия онлайн магазин.

Интериорния филтър FreciousPlus е невероятен продукт който ефективно предотвратява влизането на алергени, фин прах и плесени в интериора. С този висококачествен продукт компанията Mann Filter прави значителен принос към защитата на здравето на пътниците в колата, чрез пречистването фините прахови частици в дизеловите автомобили, които могат да бъдат вдишани.

Кошница

0 Продукт, 0,00 BGN

Плащане
ВПИШИ СЕ
Забравена парола? Нов клиент? Регистрирай се сега
INFOBOX

Безплатна доставка

на всяка доставка за над 370 BGN стойност на продуктите
  • Доставка за авточасти MANN-FILTER с UPS
  • Доставка за резервни части MANN-FILTER с GLS
  • Доставка за части за коли MANN-FILTER с DHL
:

Сигурна връзка

Начини на плащане
  • части за коли MANN-FILTER купете с mc начини на плащане
  • автомобилни резервни части MANN-FILTER купете с visa начини на плащане
  • Оригинални авточасти MANN-FILTER купете с amex начини на плащане
  • Резервни авточасти MANN-FILTER купете с paypal начини на плащане
  • Автомобилни резервни части купете с Банковски Превод начини на плащане
Понеделник - Петък 9.00 - 19.00ч

ГОРЕЩА ЛИНИЯ ЗА КЛИЕНТИ

+359 24 93 00 93

Адрес

Josef-Orlopp-Straße 55
10365 Berlin Германия
покаже на картата