Изберете вашия автомобил

Търсене

NGK Каталог за резервни части

Основаване и развитие

През 1930г. японската фабрика за порцелан със седалище в Нагоя, Япония, започнала да произвежда запалителни свещи за тогава възникналата японска автомобилна индустрия. С Времето NGK разширила гамата си от продукти с всички части за запалителните системи на бензинови двигатели, така и подгревателни свещи за дизелови двигатели, а по-късно и ламда сензори за контролиране на емисиите. Постоянното разработване и глобализацията са позволили на NGK да си проправи път в производството на запалителни свещи и да стане световен лидер на пазара. Едновременно с производството в собствените заводи, компоненти се разработват допълнително се разработват в съдействие с автомобилната индустрия – поради това компанията има клон в Германия, където работи в тясно сътрудничество с VW и Audi в близост до Дюселдорф.

Оригинално оборудване на VW

Компонентите с оригинално качество от NGK се използват в почти всеки вид автомобил на VW Group. Компанията, която е директен конкурент на германския производител на свещи Bosch, произвежда и широка гама от други електронни части датчици за тропане, които се използват при дизеловите двигатели.

Всички части от този японски производител на авточасти се предлагат в нашия онлайн магазин и ние ви гарантираме най-високото качество.

Запалителните свещи от NGK са доказали своето високо качество по време на състезания и в момента успешно се използват в колите на световните шампионати Formula 1 и WRC (Световен Рали Шаппионат). Ще намерите 25 милиона запалителни и подгревателни свещи в европейския склад на NGK, до който имат достъп европейските производители на автомобили и дистрибуторите на резервни части.

Всички категории NGK и резервни части за автомобила ви с един клик

Кошница

0 Продукт, 0,00 BGN

Плащане
ВПИШИ СЕ
Забравена парола? Нов клиент? Регистрирай се сега
INFOBOX

Безплатна доставка

на всяка доставка за над 370 BGN стойност на продуктите
  • Доставка за авточасти NGK с UPS
  • Доставка за резервни части NGK с GLS
  • Доставка за части за коли NGK с DHL
:

Сигурна връзка

Начини на плащане
  • части за коли NGK купете с mc начини на плащане
  • автомобилни резервни части NGK купете с visa начини на плащане
  • Оригинални авточасти NGK купете с amex начини на плащане
  • Резервни авточасти NGK купете с paypal начини на плащане
  • Автомобилни резервни части купете с Банковски Превод начини на плащане
Понеделник - Петък 9.00 - 19.00ч

ГОРЕЩА ЛИНИЯ ЗА КЛИЕНТИ

+359 24 93 00 93

Адрес

Josef-Orlopp-Straße 55
10365 Berlin Германия
покаже на картата