Изберете вашия автомобил

Търсене

VALEO Каталог за резервни части

Произход и развитие

Историята на днешното дружество Valeo, което в момента е един от най-важните производители в областта на леките и товарните автомобили, започва през 1923г., когато компанията, работеща под друго име, е основана като фабрика за английски съединители в Париж. През 1932 тя излиза а фондовата борса в Париж и нейните компоненти успешно са произвеждани под лиценз, което е помогнало на компанията в нейния старт и е позволило да придобие други снабдители на автомобилната индустрия.

Резервни части Valeo

Гамата от продукти на Valeo се произвежда от дванадесет невероятни международни предприятия (придобити в Германия, Италия, Англия, САЩ и др.) в напълно различни популярни продуктови групи - в полето на задвижващата техно;огия, сигурността, климатични системи и светлинните технологии, както и спомагателни модули, електроника и електрически системи.

От 10-те германски клона на Valeo, пет завода са ангажирани с производството на авточасти и ги предоставят директно на германските производители. Две от локациите са се концентрирали върху проучванията и разработките, а едно други предприятие се намира във Волфсбург и там работи съвместно с VW.

Оригинално оборудване за VW

Освен многото компоненти, които не се забелязват открито, компанията произвежда и предоставя фарове за настоящия VW Golf VII директно за VW като оригинално оборудване. По същия начин дружеството работи с други големи производители на автомобили по света, така че може да се каже че почти всеки трети фар идва от Valeo, както и редица системи за чистачки. При последното придобиване направено от компанията, част от нея става американския производител Johnson Controls, което означава че тя вече предоставя големи количества компоненти за интериора на автомобила.

Всички категории VALEO и резервни части за автомобила ви с един клик

Кошница

0 Продукт, 0,00 BGN

Плащане
ВПИШИ СЕ
Забравена парола? Нов клиент? Регистрирай се сега
INFOBOX

Безплатна доставка

на всяка доставка за над 370 BGN стойност на продуктите
  • Доставка за авточасти VALEO с UPS
  • Доставка за резервни части VALEO с GLS
  • Доставка за части за коли VALEO с DHL
:

Сигурна връзка

Начини на плащане
  • части за коли VALEO купете с mc начини на плащане
  • автомобилни резервни части VALEO купете с visa начини на плащане
  • Оригинални авточасти VALEO купете с amex начини на плащане
  • Резервни авточасти VALEO купете с paypal начини на плащане
  • Автомобилни резервни части купете с Банковски Превод начини на плащане
Понеделник - Петък 9.00 - 19.00ч

ГОРЕЩА ЛИНИЯ ЗА КЛИЕНТИ

+359 24 93 00 93

Адрес

Josef-Orlopp-Straße 55
10365 Berlin Германия
покаже на картата