Изберете вашия автомобил

Търсене

VEMO Каталог за резервни части

Vierol AG

Името Vemo не се отнася нито до производител, нито до дистрибутор, а е запазена марка, която принадлежи на VIEROL AG от Олденбург след 1977. Vierol AG снабдява предимно германските производители на автомобили VW/Audi, BMW и Mercedes Benz с електрически компоненти носещи името на тази запазена марка.

Други марки от Vierol AG

Vemo се използва като марка за електрически и електронни компоненти, а за механичните компоненти, с които снабдяват за автомобилната индустрия VIEROL AG използват запазената марка VAICO. През 2011г. VIEROL AG е предоставила на автомобилната индустрия над 18,000 електрически, електронни и механични резервни под двете си марки - Vemo и Vaico.

Авточасти Vemo

Гамата от продукти включва електрическо отопление на седалки, както и контролни модули, цялостно окабеляване и различни датчици (ABS сензори, датчици за скорост, парктроник системи и т.н). Освен тези, този производител предоставя и системи за електронно управление на двигателя, бордови компютри, системи за диагностика и системи за намаляване на консумацията на гориво.

По-конкретно, броя на електронните компоненти спрямо отделните части в един автомобил ще достигне 60% през следващите години, което означава, че в бъдеще ще има много по-голямо количество компоненти на Vemo в автомобилите. Факта е, че в днешни дни в коли като Mercedes S Class ще намерите до 200 отделни компютъра. Това със сигурност ще се прехвърли и на автомобилите от средна класа поради регулациите за безопасност на автомобилите.

Датчиците за налягане на гумите, които са задължителни от 1-ви ноември 2014г. в ЕС, до голяма степен се предоставят от Vemo. Те трябва да се сменят на всеки 150 000 км. или всеки 5 години и се предлагат в нашия магазин.

Електрическите и електронни компоненти с името Vemo, както и механическите компоненти VAICO също могат да бъдат закупени в нашия онлайн магазин. Резервните части от тези марки носят гаранцията на висококачествени оригинални части. Евтините имитации, които могат да доведат до сериозни инциденти поради дефекти, не носят това име.

Всички категории VEMO и резервни части за автомобила ви с един клик

Кошница

0 Продукт, 0,00 BGN

Плащане
ВПИШИ СЕ
Забравена парола? Нов клиент? Регистрирай се сега
INFOBOX

Безплатна доставка

на всяка доставка за над 370 BGN стойност на продуктите
  • Доставка за авточасти VEMO с UPS
  • Доставка за резервни части VEMO с GLS
  • Доставка за части за коли VEMO с DHL
:

Сигурна връзка

Начини на плащане
  • части за коли VEMO купете с mc начини на плащане
  • автомобилни резервни части VEMO купете с visa начини на плащане
  • Оригинални авточасти VEMO купете с amex начини на плащане
  • Резервни авточасти VEMO купете с paypal начини на плащане
  • Автомобилни резервни части купете с Банковски Превод начини на плащане
Понеделник - Петък 9.00 - 19.00ч

ГОРЕЩА ЛИНИЯ ЗА КЛИЕНТИ

+359 24 93 00 93

Адрес

Josef-Orlopp-Straße 55
10365 Berlin Германия
покаже на картата